Interieur met openhaard
Klein
Blijker
Bar

WAT IS UW BUDGET?

Bepaal met onderstaande schuifbalk uw budget.
Aan de hand van uw budget kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

[oil4_price_slider range1=”0;slider_dependent_column_low” range2=”5100;slider_dependent_column_high” min=”0″ max=”20000″][/oil4_price_slider]

DANIËLS MEDIUM

Aan de hand van uw budget adviseren wij u om het Daniëls Medium gedeelte te bezoeken. Dit gedeelte bestaat uit een webshop met een groot aanbod van binnen- en buitenhaarden. Binnen de webshop kunt u de haard van uw keuze uitbreiden met losse componenten.

DANIËLS PREMIUM

Aan de hand van uw budget adviseren wij u om de Daniëls Premium pagina te bezoeken. Wij zullen u een aantal vragen voorleggen en vervolgens voorstellen om een afspraak met ons te maken.

OVER ONS

Vakmanschap en maatwerk sinds 1980. Met onze showroom haarden en buitenhaarden van meer dan 700m2 spelen wij in op de emotie, want dat is waar het om draait. Het vuur staat centraal tevens de wensen van de klant.

De afgelopen jaren hebben wij technisch complexe projecten zoals, luxe appartement complexen, restaurants, hotels en jachten voorzien van haarden compleet met rookkanalen.

ONS VERHAAL

Ons verhaal

 Let op: geluid aan

OPENHAARD INSPIRATIEBOEKEN

Inspiratie opdoen? Download hier onze Daniëls inspiratieboeken. Met meer dan 100 pagina’s met verschillende ideeën, voor zowel de binnen- als buitenhaard.

openhaard

PARTNERS

Wat anderen zeggen

Amarone

Onze open haard is als eye-catcher duidelijk in Amarone aanwezig, de koperachtige wand en de warme uitstraling van de open haard zorgt voor een prettige ontspannen sfeer waardoor je je gelijk thuis voelt.

Bij binnenkomst loop je direct langs de open haard die als je gaat zitten in het restaurant overal kan zien door de spiegels aan de wanden. Onze open haard voelt als een warme deken, vooral op een koude regenachtige dag.

De samenwerking met Daniëls openhaarden voelt voor ons ook als een warme deken, er wordt mee gedacht met de plaatsing en wat voor soort open haard er het beste bij je inrichting past, en ook de service naderhand is super.

Assem

De communicatie met Daniëls Openhaarden hebben wij als zeer prettig ervaren.

Ze zijn uiterst professioneel en flexibel. Moara heeft ons gedurende het hele traject van advies voorzien en met ons meegedacht.

Dit heeft uiteindelijk voor een mooi resultaat gezorgd. De haard draagt bij aan de beleving op ons hoofdkantoor en zorgt ervoor dat we ons hier thuis voelen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

SHOWROOM AFSPRAAK MAKEN?

Wij werken op afspraak omdat we
graag voldoende tijd voor u vrij maken
voor een persoonlijk advies.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Voor storingen klikt u hier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.