interieur

INTERIEUR

Het huis is voor de meeste mensen dé plek om tot tot rust te komen na een dag van inspanning. Een haardvuur maakt van een ruimte vaak de meest favoriete plek, het centrale vertrekpunt van waaruit een interieur ontstaat. Juist om deze reden bieden wij u tevens de service in de vorm van het totaal concept; van haard tot interieur.

Dankzij onze samenwerkingspartners zijn de mogelijkheden onbegrensd. Aan de hand van de (bouw)tekeningen van uw woning kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van de haardpositie maar indien gewenst ook over de indeling van de gehele ruimte. Door rondom de openhaard gebruik te maken van o.a. de juiste meubels, verlichting, stoffering en geluidsapparatuur zal het voor u perfecte plaatje ontstaan. We willen de mensen niet alleen aan het denken zetten, maar ze ook verder kunnen helpen met een concreet interieurplan.

Wij werken met bedrijven die dezelfde visie delen. U vindt bij ons in de showroom onder andere de verlichting van Stout en Modular, keramische vloeren van Kogros, audioapparatuur van B&O en de meubellijn van Baan. Daarnaast hebben wij een schil van architecten en interieur stylisten die u in dit gehele proces kunnen begeleiden.