Daniëls Openhaarden partner van HOOG.design

Daniëls Openhaarden is partner geworden van het online platform voor exclusieve wooninspiratie www.hoog.design

Een platform waar luxe interieurs en tuinen op overzichtelijke wijze aan de bezoekers worden gepresenteerd. HOOG. biedt vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit. Zaken die perfect aansluiten bij Daniëls Openhaarden.

HOOG.design is dé site waar u inspiratie vindt voor als u op zoek bent naar luxe interieur inspiratie en luxe tuininspiratie. De mooiste binnenkijkers en projecten van architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten. Inspiratie door realisatie met een moderne, klassieke of landelijke woonstijl.

Op het platform staan enkel vooraanstaande bedrijven op het gebied van luxe keukens, domotica systemen, luxe badkamers, open haarden, gietvloeren, houten vloeren, natuursteen & keramiek, mooie tuinen, interieurbouw, veranda’s, zwembaden, design meubels, exclusieve villabouw en wandafwerking. Bewonder talloze woonideeën zonder de weg kwijt te raken, doe luxe interieur inspiratie op en luxe tuininspiratie. Ontmoet de interieurarchitecten en partners die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de prachtige ontwerpen.