VACATURE: SENIOR MONTEUR/INSTALLATEUR BUITENDIENST

Als senior monteur/installateur zorg je voor een perfecte realisatie van alle typen openhaarden inclusief alle bij behorende werkzaamheden zoals onder andere het aanbrengen van de rookkanalen in nieuwbouw en bestaande bouw. Hierbij wordt je ondersteund door je collega’s en het binnendienst team.

Daarnaast bewaar je te allen tijde het overzicht en kan je de rest van het team aansturen. Op locatie ben jij voor de klant een aanspreekpunt en kan je de vragen beantwoorden die zij hebben. Wij zoeken een vak volwassen duizendpoot met minimaal 10 jaar werkervaring.

Een gedreven persoon die van aanpakken weet. Vanzelfsprekend heb je oog voor details, want er wordt van je verwacht dat je hoogwaardige kwaliteit levert en beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden.
Ervaring in de openhaarden branche is niet vereist, de juiste drive, ervaring en motivatie wel. Het is een verantwoordelijke functie binnen de organisatie en er wordt verwacht dat je meedenkt over de processen.

Functieprofiel
• Minimaal 10 jaar relevante ervaring in de bouw
• Bouwtechnisch inzicht, materiaalkennis
• Veelzijdige werkervaring op het gebied van bestek- en bouwtekeningen lezen
• Mallen maken, timmer- en stelwerk, metselwerk en stukwerk
• Basiskennis van gas en elektra
• Technisch en organisatorisch inzicht
• Uitstekend om mee samen te werken, maar je kan ook zelfstandig aan de slag. Je bent in je werkzaamheden een verlengstuk van de organisatie, dus wij verwachten een representatief en klantvriendelijk persoon. Daarnaast in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Een 40-urige werkweek met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te maken? Reageer vandaag nog! Je CV en uitgebreide motivatiebrief kan je sturen naar: m.daniels@openhaard.nl

N.B. geen acquisitie n.a.v. deze advertentie