VACATURE: STAGIAIR INTERIEUR ONTWERP & DESIGN

Daniëls Openhaarden zoekt een student die graag stage willen lopen in een creatieve dynamische leeromgeving. Wij zijn momenteel hard aan het groeien en hebben behoefte aan een enthousiaste en creatieve stagiair interieur ontwerp & design.

Wie zijn wij?

Vakmanschap en maatwerk sinds 1980. Met onze showroom van meer dan 700m2 spelen wij in op de emotie, want dat is waar het om draait. De afgelopen jaren hebben wij technisch complexe projecten zoals, luxe appartement complexen, restaurants, hotels en jachten voorzien van haarden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen maar ondersteunen aanvullend tevens graag op het gebied van het gehele interieur.

Wij hebben een sterk netwerk van verschillende samenwerkingspartners waardoor wij een totaalconcept kunnen bieden. Wij werken zowel nationaal als internationaal.

Waar zijn wij op zoek naar?

Je bent een enthousiaste en leergierige student interieur ontwerp & design. Je vindt het een leuke uitdaging om grotendeels zelfstandig de theorie toe te passen in de praktijk. Als interieurontwerper ondersteun je het salesteam door de ideeën te vertalen in een concreet ontwerp op het gebied openhaarden als onderdeel van een totaalconcept.

Je verrast klanten met jouw kennis en creativiteit en zet hun wensen om in een passend ontwerp op maat. Ervaring in de openhaarden branche is niet vereist, de juiste drive, enthousiasme en motivatie wel.

Het vervaardigen van interieurtekeningen met sketch up, vector works of inventor is een must. Middels onze interne opleiding krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Je zult onder begeleiding bouwen aan een waanzinnig leuke onderneming waarbij creatieve input en persoonlijke ontwikkeling belangrijk zijn en natuurlijk nemen we jouw nieuwe ideeën graag mee!

Werken op zaterdag vind je geen probleem want deze dag ben je van grote toegevoegde waarde tijdens de verkoopgesprekken

Wat bieden we je?

Naast de leuke projecten waarmee je je bezighoudt krijg je een stagevergoeding en mag je de leukste borrels en events bijwonen. Zowel diegene die wij organiseren als van onze partners.

Herken jij jezelf in deze stage vacature en ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te maken? Reageer vandaag nog! Je CV en uitgebreide motivatiebrief kan je sturen naar: m.daniels@openhaard.nl

N.B. geen acquisitie n.a.v. deze advertentie