VACATURE: STAGIAIR SECRETARESSE

Daniëls Openhaarden zoekt een secretaresse ter ondersteuning van de directie.

Wij bieden een zelfstandige en veelzijdige stage binnen een snelgroeiend bedrijf dat draait om klantvriendelijkheid, ondernemerschap en teamverband.

Wie zijn wij?

Vakmanschap en maatwerk sinds 1980. Met onze showroom van meer dan 700m2 spelen wij in op de emotie, want dat is waar het om draait. De afgelopen jaren hebben wij technisch complexe projecten zoals, luxe appartement complexen, restaurants, hotels en jachten voorzien van haarden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen maar ondersteunen aanvullend tevens graag op het gebied van het gehele interieur.

Wij hebben een sterk netwerk van verschillende samenwerkingspartners waardoor wij een totaalconcept kunnen bieden. Wij werken zowel nationaal als internationaal.

Waar zijn wij op zoek naar?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven secretaresse die het leuk vindt om ons te ondersteunen in de dagelijkse gang. Je bent administratief sterk en je beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je bent stressbestendig, kan goed samenwerken en je staat sterk in je schoenen!

  • Minimaal MBO+/ HBO denk- en werkniveau
  • Aantoonbare secretariële werkervaring (minimaal 2 jaar)
  • Relevante opleiding (bijvoorbeeld mbo (Directie)Secretaresse/ Managementassistent
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal
  • In bezit van rijbewijs B

Wat bieden we je?

Een zelfstandige, uitdagende en interessante stage met een gevarieerd takenpakket. Je krijgt een stagevergoeding en je mag de leukste borrels en events bijwonen. Zowel diegene die wij organiseren als van onze partners.

Herken jij jezelf in deze stage vacature en ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te maken? Reageer vandaag nog! Je CV en uitgebreide motivatiebrief kan je sturen naar: m.daniels@openhaard.nl

N.B. geen acquisitie n.a.v. deze advertentie