MEESTERSCHAP CREATIVITEIT & DUURZAAMHEID

Gastblog door ALPHENBERG

Waar denk je aan bij leer? Misschien denk je aan je lievelingsschoenen, aan een prachtige Italiaanse tas of handschoenen, misschien ook wel aan de stoelbekleding van je auto of die betoverend mooie jas. Waarschijnlijk denk je niet direct aan een leren vloer of de wandbekleding van je slaapkamer en ook niet aan een leren trap of de bekleding van een open haard.

Alphenberg nodigt je uit om je te laten verrassen, om kennis te maken met leer als een bij uitstek herkenbaar materiaal maar met onverwachte toepassingsmogelijkheden. Leer is onvergelijkbaar, chic en stoer, sterk maar ook zacht en subtiel. Leer is even klassiek als tijdloos maar ook avant-garde in de dynamische wereld van INTERIOR DESIGN en STYLING.

Alphenberg is de aangewezen partner in die wereld door een ongeëvenaarde vakkennis en out-of-the-box denken. Wij overzien en controleren het hele proces. Alleen zo kan de hoge kwaliteitsstandaard gewaarborgd blijven. Wat begint bij de huid van in het wild levende buffels resulteert in een superieur eindproduct, perfect geleverd, geplaatst en afgewerkt op kleur en formaat. Wij durven hoog in te zetten en we vertrouwen op de kernwaarden die voor ons zo belangrijk zijn:

MEESTERSCHAP
CREATIVITEIT &
DUURZAAMHEID

ALPHENBERG
+31[0]73 7470085
info@alphenberg.com
www.alphenberg.com